Image a la carte

Jouw reputatie in vertrouwde handen

Image à la carte geeft je de vrijheid om je eigen menu samen te stellen. Welke keuze je ook maakt, je bent altijd verzekerd van onze budgetbewaking, ongeëvenaarde service en betrokkenheid. Jouw reputatie is bij ons in vertrouwde handen.

Wat mag je van ons verwachten

Van A tot Z ben je verzekerd van aandacht en begeleiding. We beheersen tot in detail het complete traject van concept, productie, logistiek en installatie. Ook na oplevering kun je rekenen op onze service en nauwe betrokkenheid. De mogelijkheden zijn eindeloos. Stel je eigen menu samen uit onderstaande opties en kies vervolgens wat je aan ons wil overlaten. Wij zorgen ervoor dat het goed komt!

Stel je eigen menu samen

01

Van concept naar presentatie

Op basis van intensieve gesprekken met creatieve ontwerpers en realistische techneuten vertalen we sfeer, imago en functionaliteit naar creatieve voorstellen. We nemen je mee in het concreet maken van ons denkproces.

02

Engineering en prototyping

De vertaalslag van een goedgekeurd ontwerp naar techniek, materiaal en productie. Onze engineers zorgen voor een kwalitatief hoogwaardige constructie in gebruik die daarnaast efficiënt is in productie. Met een prototype kunnen we het ontwerp ‘in het echt’ beoordelen. Met value engineering verbeteren we systematisch de waarde van onze producten door het optimaliseren van processen, kosten en duurzaamheid.

03

Lay-out design

Op basis van ons lay-out design krijg je een goed beeld hoe de ruimte wordt ingericht en welke meubels we waar plaatsen. Vanzelfsprekend ontvang je een uitgebreid lay-out pakket inclusief 3D visualisaties.

04

Calculatie

Financiële verrassingen voorkomen wij met zorgvuldige calculaties voor de productie en het eventuele vervolgtraject van voorraad, distributie en installatie. Alle financiële afspraken staan helder op papier.

05

Productie

Wij zorgen voor een snelle en flexibele productie met onbegrensde mogelijkheden in materiaal en productietechniek. Van eventuele problemen merk je niets, je ervaart alleen onze creatieve oplossingen.

06

Voorraad, orderpicking, logistiek

Voorraad op orde houden, snel verzamelen en verzenden. Geen zorgen, dat hebben wij uitstekend in de vingers. Bestel gewoon wat je nodig hebt en wij regelen de rest. Wereldwijd.

07

Installatie

Wij bouwen letterlijk het imago van je merk op locatie. Dat kan variëren van de inrichting van een luxe hotel tot en met een flagship store. We sturen een montage team of een supervisor die een lokaal team aanstuurt.

08

Projectmanagement

Uiteraard ben je gedurende het gehele project verzekerd van project management, onder andere voor de bewaking van deadlines en kwaliteit. Als je voor ‘turn key’ kiest hoef je alleen nog maar de openingsdatum in je agenda te zetten.