duurzame stappen

Volledig duurzaam zijn is onze stip op de horizon

Samen met onze klanten maken we bewuste keuzes en beperken onze impact zo tot het minimum. Wij zijn FSC en PEFC gecertificeerd. Een van onze duurzame stappen is dat we verantwoord en toekomstgericht produceren. Dat betekent onder andere dat wij voor ieder concept een duurzaam alternatief bieden.

Op weg naar circu­lariteit

Onze producten van nu zijn de grondstoffen voor onze producten van de toekomst. Op weg naar circulariteit richten wij ons zoveel mogelijk op het hergebruiken van producten en materialen zodat de hoeveelheid afval vermindert. Onze interieurs zijn na verloop van tijd uitstekend aan te passen aan nieuwe wensen en ontwikkelingen. Bovendien verzorgt onze vakkundige werkplaats snel en
probleemloos herstel. Verder ontwikkelden wij een duurzame materialenbibliotheek met onder andere plaatmateriaal gemaakt van je eigen oude bedrijfs­kleding. Denk bijvoorbeeld aan overalls, doktersjassen, toga’s, horecasloven en ingezamelde oude jeans.

Bereken je footprint met onze CO2 calculator

Om onze impact maximaal te reduceren
ontwikkelden wij in eigen beheer een CO2 calculator. Daarmee berekenen we de footprint voor producten en projecten. We kunnen bijvoorbeeld zien wat het effect is als we de productielocatie aanpassen of kiezen voor een alternatief materiaal. Op deze manier denken we met je mee in reductie en verduurzaming. Wij werken verder aan een compensatie­programma om een CO2 neutraal project te kunnen realiseren.
Vanzelfsprekend compenseren wij ook onze eigen CO2 uitstoot.

DUURZAME MATE­RIALEN

Op zoek naar een duurzaam alternatief voor uw materiaal?
U bent altijd welkom voor een kop koffie en een kijkje in onze duurzame materialen bibliotheek.

Bamboo
Foresso
Honext
Planq
Pyrasied

Onze certificeringen